Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2024

Πρόσκληση Εθελοντών 2024-2025 από την Ελληνική Επιστημονική Εταιρεία Υποστηρικτικής Τεχνολογίας

Στα πλαίσια του προγράμματος της Ελληνικής Επιστημονικής Εταιρείας Υποστηρικτικής Τεχνολογίας (ΕΕΕΥΤ) στο Δήμο Χαλανδρίου με τίτλο «Άσκηση και βελτίωση της κίνησης μέσω Υποστηρικτικής Τεχνολογίας» για παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες / αναπτυξιακές διαταραχές 4 – 12 ετών, καλούνται οι ενδιαφερόμενοι επαγγελματίες /φοιτητές εθελοντές να δηλώσουν ενδιαφέρον συμπληρώνοντας τη φόρμα https://forms.gle/etwdUfJ59cnE9B9S6 μέχρι τις 29/9/2024 και ώρα 23:00. 

Οι εθελοντές βάση απόφασης του ΔΣ της ΕΕΕΥΤ, θα πρέπει να είναι μέλη της ή να κάνουν αίτηση για να γίνουν μέλη με την έναρξη του προγράμματος και θα έχουν δώρο τη συνδρομή του έτους 2025.

Η πρώτη συνάντηση για την ενημέρωση και προετοιμασία - εκπαίδευση των εθελοντών θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2024 στις 17:00 στο Κέντρο Νεότητας του Δήμου Χαλανδρίου.

Η εκπαίδευση περιλαμβάνει:
• τον τρόπο αξιολόγησης των παιδιών,
• τον σχεδιασμό του ατομικού προγράμματος και των ομαδικών δραστηριοτήτων και
• τη χρήση ειδικών περιφερικών και λογισμικών κατά τις θεραπευτικές συνεδρίες

Οι εθελοντές μπορούν να φέρουν τους δικούς του φορητούς υπολογιστές ή τάμπλετ αν ενδιαφέρονται να εγκαταστήσουν τα δωρεάν ειδικά προγράμματα και θα έχουν εκπτώσεις για συγκεκριμένα πακέτα ειδικών λογισμικών (ανάλογα με το ενδιαφέρον).

Η θεωρητική εκπαίδευση θα διαρκέσει ένα μήνα και η παρακολούθησή της είναι δεσμευτική για τη συμμετοχή στο πρόγραμμα με τα παιδιά κάθε Τετάρτη 16:30 - 19:30 (εκτός των αργιών) μέχρι και τις 4 Ιουνίου 2025.

Στους εθελοντές θα δοθεί βεβαίωση στο τέλος του προγράμματος.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Πηγή: Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου