Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2020

Συμμετοχή σε πανελλαδική έρευνα την αποτύπωση της επίδρασης της πανδημίας του κορωνοϊού (COVID-19) σε άτομα με Πολλαπλή Σκλήρυνση (ΠΣ) και τους φροντιστές τους.

H Ελληνική Ακαδημία Νευροανοσολογίας διεξάγει σε συνεργασία με το Εργαστήριο Ιατρικής Φυσικής του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης Πανελλαδική έρευνα την αποτύπωση της επίδρασης της πανδημίας του κορωνοϊού (COVID-19) σε άτομα με Πολλαπλή Σκλήρυνση (ΠΣ) και τους φροντιστές τους.

Καθώς βρίσκεται σε εξέλιξη το δεύτερο κύμα της πανδημίας προτρέπουμε τους ασθενείς με Πολλαπλή Σκλήρυνση να συμπληρώσουν το Μέρος 3ο με ερωτήσεις που αφορούν την ενημέρωσή σας αναφορικά με τον νέο κορωνοϊό COVID-19 σε σχέση με την Πολλαπλή Σκλήρυνση και την επίδραση της πανδημίας του COVID-19 στη διαχείριση της Πολλαπλής Σκλήρυνσης για εσάς ή για το άτομο με Πολλαπλή Σκλήρυνση που φροντίζετε .

Σύνδεσμος για το 3ο μέρος του ερωτηματολογίου

Οι απαντήσεις σας θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για επιστημονικούς σκοπούς και θα βοηθήσουν στη βελτίωση της απόκρισης της ιατρικής κοινότητας στο πεδίο του COVID-19 και σε σχέση με τα άτομα με ΠΣ.
Τα επιστημονικά δεδομένα μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν στην συνηγορία ασθενών, ενισχύοντας τα επιχειρήματα για τις διεκδικήσεις τους. 
Παρακαλούμε για την κατά το δυνατό μεγαλύτερη ανταπόκρισή σας σε αυτήν την πρόσκληση προκειμένου να εξαχθούν αξιόπιστα συμπεράσματα στοχεύοντας στην κατά το δυνατόν αποτελεσματικότερη διαχείριση των προβλημάτων και αναγκών των ασθενών μας και των φροντιστών τους σε συνθήκες σαν αυτές που ισχύουν την περίοδο που διανύουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου