Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012

Θέλεις να γινεις εθελοντής στο TEDxThessaloniki 2012;

Ακολουθεί η ανακοίνωση του TEDxThessaloniki:

Κάθε TEDx στηρίζεται στους εθελοντές του, βασική ομάδα και έκτακτοι συνεργάτες. Στην πραγματικότητα κανένα TEDx δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί αν δεκάδες ενθουσιώδη, δραστήρια και δημιουργικά άτομα δεν πρόσφεραν τη βοήθεια τους.

Η βασική μας ομάδα προετοιμάζει κάθε λεπτομέρεια της διοργάνωσης για μήνες. Πλησιάζοντας ο Μάιος, όμως, χρειαζόμαστε επιπλέον βοήθεια σε όλα τα τμήματα. Μπορείς και εσύ να συνεισφέρεις στη διοργάνωση, να ζήσεις την εμπειρία του TEDx διαφορετικά προσφέροντας εθελοντική βοήθεια σε κάποιο τομέα που έχεις εμπειρία.

Οι εθελοντές θα απασχοληθούν σε βασικούς τομείς όπως: ενημέρωση κοινού, προώθηση της διοργάνωσης, οπτικοακουστική κάλυψη, επικοινωνία, συνεργασίες, λειτουργία γραμματείας και παράλληλων εκδηλώσεων κ.ά. Οι εθελοντές είναι υποχρεωμένοι να παρακολουθήσουν τις συναντήσεις εκπαίδευσης – ενημέρωσης και για την εθελοντική απασχόληση θα τους δοθεί βεβαίωση.

Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι λόγω των υποχρεώσεων τους κάποιοι εθελοντές ενδέχεται να μην μπορούν να παρακολουθήσουν τις ομιλίες και τις παράλληλες εκδηλώσεις, καθώς θα χρειάζεται να απασχολούνται για την εξυπηρέτηση των θεατών και όποιες άλλες τις υποχρεώσεις τους.

Εάν επιθυμείς να βοηθήσεις και εσύ στο TEDxThessaloniki σε συνεργασία με τη βασική ομάδα των εθελοντών μπορείς να συμπληρώσεις την αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος. Το τμήμα παραγωγής θα επικοινωνήσει μαζί σου για εκείνες τις θέσεις που είναι σχετικές με το αντικείμενο ή την εμπειρία σου.

Όσοι εθελοντές μας από την περσινή διοργάνωση επιθυμούν να είναι εθελοντές και φέτος θα πρέπει να ξανασυμπληρώσουν την αίτηση, καθώς φτιάξαμε μια πιο αναλυτική αίτηση από την περσινή.
Είναι αυτονόητο ότι η συμπλήρωση της αίτησης δεν εξασφαλίζει θέση εθελοντή.

Περιμένουμε την αίτησή σου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου