Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010

Σέρρες: Πανελλήνιο συνέδριο για τον αθλητισμό

Η Ελληνική Εταιρεία Διοίκησης Αθλητισμού και το Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού Σερρών του ΑΠΘ συνδιοργανώνουν το 11ο Πανελλήνιο Συνέδριο Διοίκησης Αθλητισμού και Αναψυχής στις 3-5 Δεκεμβρίου, στις Σέρρες.
Το ενδιαφέρον τους θα εστιάσουν στις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν τα διοικητικά στελέχη του αθλητισμού, της αναψυχής και του αθλητικού τουρισμού στη σημερινή οικονομική κατάσταση.

Κατά τη διεξαγωγή του συνεδρίου θα παρουσιαστούν περισσότερες από 30 ερευνητικές μελέτες του χώρου της διοίκησης αθλητισμού και της αναψυχής, και θα πραγματοποιηθούν εξειδικευμένα σεμινάρια με θέματα την ανάπτυξη και το μάρκετινγκ αθλητικών σωματείων, και τη δημιουργία και αξιολόγηση χορηγικών προγραμμάτων. 
Στους ομιλητές του διήμερου πανελλήνιου συνεδρίου συμπεριλαμβάνονται, μεταξύ άλλων, ο Γενικός Διευθυντής Super League, Πατρίκ Κομνηνός, ο Γεν. Διευθυντής Αθλημάτων Special Olympics Hellas, Βασίλης Κασιμάτης, ο Διευθυντής Κλασικού Μαραθωνίου, Μάκης Ασημακόπουλος, και ο Πρόεδρος Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης, Αχιλλέας Μαυρομάτης, ενώ στην τελετή έναρξης που θα γίνει την Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου, κεντρικός ομιλητής θα είναι ο Υφυπουργός Υγείας και 
Κοινωνικής Αλληλεγγύης, αρμόδιος για θέματα Διατροφής και Άθλησης κ. Χρήστος Αηδόνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου