Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2010

Δοκιμαστικές Διοργανώσεις Special Olympics



Στo πλαίσιο των Παγκόσμιων Αγώνων ΑΘΗΝΑ 2011, θα πραγματοποιηθούν δοκιμαστικές διοργανώσεις για όλα τα 22 αθλήματα των αγώνων. 
Οι δοκιμαστικές διοργανώσεις θα ξεκινήσουν το Μάιο του 2010 και θα ολοκληρωθούν το Σεπτέμβριο του 2010. Οι αγώνες θα γίνουν σε δύο χρονικές περιόδους. 
Οι αγώνες της πρώτης περιόδου θα διεξαχθούν από 30 Μαΐου έως 3 Ιουνίου 2010 (με εξαίρεση το μπάσκετ που θα διεξαχθεί 16-18 Ιουνίου, 2010) στο πλαίσιο των Πανελληνίων Αγώνων Special Olympics Hellas και περιλαμβάνει τα εξής 13 αθλήματα: Υγρός Στίβος (Κολύμβηση), Στίβος, Καλαθοσφαίριση (Μπάσκετ), Μπότσε, Ποδηλασία, Ποδόσφαιρο, Ρυθμική Γυμναστική, Δυναμική Άρση Βαρών, Επιτραπέζια Αντισφαίριση (Πινγκ Πονγκ), Χειροσφαίριση (Χάντμπολ), Αντισφαίριση (Τένις), Αντιπτέριση (Μπάντμιντον) και Πετοσφαίριση (Βόλεϊ). 
Στη δεύτερη περίοδο, η οποία θα λάβει χώρα μεταξύ Μαΐου και Σεπτεμβρίου του 2010, θα συμπεριληφθούν τα εξής 7 αθλήματα: Μπόουλινγκ, Ιππασία, Γκολφ, Τζούντο, Καγιάκ, Ιστιοπλοΐα και Ρόλερ Σκέιτινγκ. 
Είναι αξιοσημείωτο ότι στις δοκιμαστικές διοργανώσεις θα συμμετάσχουν αθλητές και από το εξωτερικό, γεγονός που θα προσδώσει ένα διεθνή χαρακτήρα στη διεξαγωγή των αθλημάτων ενόψει των Παγκόσμιων Αγώνων.

Υπενθυμίζουμε ότι μπορείτε να συμμετάσχετε στο Πρόγραμμα Εθελοντισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου