Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014

5ος Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός Ταινιών Μικρού Μήκους «Ένας πλανήτης… μια ευκαιρία»

H Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Σερρών, το Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους της Δράμας, η Διεύθυνση Εκπαιδευτικής Ραδιοτηλεόρασης του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων και η ΝΕΡΙΤ συνδιοργανώνουν τον 5ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Ταινιών Μικρού Μήκους «Ένας πλανήτης… μια ευκαιρία».
Ο διαγωνισμός απευθύνεται σε μαθητές δημοτικών σχολείων (Δ΄- Ε΄- Στ΄ δημοτικού), Γυμνασίων και Λυκείων της χώρας, δημόσιων και ιδιωτικών.
Σκοπός του διαγωνισμού είναι να δοθεί στους μαθητές η ευκαιρία να εκφραστούν καλλιτεχνικά, να γίνουν δημιουργοί, να εξοικειωθούν με τη «γλώσσα» της κινηματογραφικής αφήγησης και να αποκτήσουν δεξιότητες οπτικοακουστικής αγωγής. Ακόμη να γίνουν κριτές, μελετητές και ερευνητές του περιβάλλοντός τους και να ευαισθητοποιηθούν ως προς την ανάγκη προστασίας του πλανήτη και εξασφάλισης όρων αξιοπρεπούς διαβίωσης για όλους τους κατοίκους του.
Ο διαγωνισμός ξεκινάει στις 15 Σεπτεμβρίου 2014 (υποβολή αιτήσεων ως την 1ηΔεκεμβρίου 2014) και λήγει στις 2 Μαρτίου 2015. Λεπτομερείς πληροφορίες για τον διαγωνισμό και οδηγίες για τον τρόπο συμμετοχής σε αυτόν κάνε κλικ εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου