Τετάρτη 30 Ιουνίου 2010

Για πρώτη φορά στο ελληνικό κοινό ο Signmark!!!



Του είπαν οτι δεν θα μπορούσε ποτέ να ακολουθήσει αυτό που αγαπάει.
Κι όμως τα κατάφερε, και διακρίθηκε, σε βαθμό να του γίνει πρόταση να εκπροσωπήσει την Φινλανδία στην περσινή Eurovision.
Μάλιστα ειναι ο πρώτος που υπέγραψε δισκογραφικό συμβόλαιο και έγινε άθελά του έμπνευση και παράδειγμα σε Αμερική, Ευρώπη και τώρα, στην Ελλάδα.



Η αστική εταιρεία μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα Ανάπτυξης της Ποιότητας Ζωής των Εμποδιζόμενων Ατόμων «ΔΡΩ» παρουσιάζει για πρώτη φορά στο ελληνικό κοινό τον Signmark, στις 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 22:00, στο Gagarin 205 (www.gagarin205.gr).

Ο Signmark γεννήθηκε κωφός σε έναν κόσμο όπου η μουσική είναι για τους ακούοντες. Ωστόσο, ακολούθησε το παιδικό του όνειρο και έγινε ο πρώτος κωφός τραγουδοποιός που υπέγραψε συμβόλαιο με δισκογραφική εταιρεία.
Ο Φινλανδός Signmark (με πραγματικό όνομα Marko Vuoriheimo) άρχισε να γίνεται γνωστός με τη χρήση των δυνατών beats, όπου οι δυνατές και χαμηλές συχνότητες και τα μπάσα παίζουν πρωταρχικό ρόλο στις συναυλίες του. Αυτά τα στοιχεία τον βοηθούν να προσαρμόζεται στον ρυθμό, καθώς αποδεικνύει πως η μουσική είναι πολλά περισσότερα από αυτό που ακούγεται!

Με τις δυνατότητες που του έδωσε η μουσική Hip-hop και η Rap, που ξεπερνά τους περιορισμούς της τέχνης, της κουλτούρας, της γλώσσας και των κοινωνικών προτύπων, κυκλοφόρησε το πρώτο hip-hop DVD νοηματικής γλώσσας το 2006 (album «Signmark») και υπέγραψε συμβόλαιο με την Warner Music.

Ένας hip-hop καλλιτέχνης, ο Brandon, είναι η «φωνή» του Signmark για τους ακούοντες θαυμαστές του, καθώς υποστηρίζει τον Signmark στα albums, τα videos και τις συναυλίες. Οι συναυλίες και όλα τα live shows του Signmark είναι δίγλωσσα. Τα τραγούδια είναι στα αγγλικά και στην αμερικάνικη νοηματική γλώσσα. Ο Signmark έχει ήδη προκαλέσει το διεθνές ενδιαφέρον με τις περιοδείες του σε αρκετές χώρες, μεταξύ των οποίων στην Ιαπωνία, Η.Π.Α., Ισλανδία, Ισπανία, Αιθιοπία και Ναμίμπια.

Το νέο album του Signmark με τίτλο «Breaking The Rules» κυκλοφόρησε τον περασμένο Απρίλιο.

Κατά τη συναυλία του Signmark στο Gagarin 205 θα γίνουν και παράλληλες δραστηριότητες, όπως προβολή της 12λεπτης ταινίας του Olly Rilley «Born without a beat», έκθεση καλλιτεχνών στο foyer, κλπ.
Προπώληση εισιτηρίων: ΜΕΤΡΟΠΟΛΙΣ και ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΚΙΒΩΤΟΣ (τηλ. 2107776213) / Πληροφορίες για τη συναυλία: «ΔΡΩ» (www.dro.org.gr)
Περισσότερα για τον Signmark θα βρείτε στην επισημη ιστοσελίδα του: http://signmark.biz

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου