Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2017

Μόλις 48 λεπτά αφιερώνουμε καθημερινά στην οικογένειά μας

Είναι γεγονός πως ο καθένας μας αντιλαμβάνεται τον χρόνο διαφορετικά. Μπορεί 48 λεπτά αναμονής να μοιάζουν μία αιωνιότητα... Όμως όταν περνάμε όμορφα ο αντίστοιχος χρόνος μοιάζει με δευτερόλεπτα που «τρέχουν».

Το 48 δεν είναι ένας τυχαίος αριθμός. Είναι ο ποιοτικός χρόνος της ημέρας που αφιερώνουμε καθημερινά στην οικογένειά μας, όπως αποδεικνύεται από την έρευνα που διενεργήθηκε από τη Focus Bari για τις συνήθειες της ελληνικής οικογένειας, τον Δεκέμβριο του 2016, για λογαριασμό της Vodafone.

Με σκοπό να μας αφυπνίσει, η δημοφιλής εταιρεία κινητής τηλεφωνίας μάς φέρνει μπροστά σε στοιχεία και αριθμούς που υπογραμμίζουν την αναγκαιότητα να περνάμε περισσότερο και πιο ποιοτικό χρόνο με τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Πώς, όμως, θα μπορούσαμε να αλλάξουμε τις καθημερινές μας συνήθειες, να αφήσουμε για λίγο στην άκρη το φορτωμένο μας πρόγραμμα και να περάσουμε ποιοτικές στιγμές με τα πιο κοντινά μας άτομα;

Οι επιλογές είναι πολλές και ικανοποιούν διαφορετικές επιθυμίες και γούστα. Και επειδή είναι γεγονός πως η οικονομική κρίση δεν αφήνει πολλά περιθώρια για έξοδα, το Vodafone Τhank you έρχεται να δώσει τη λύση σε κάθε οικογένεια που έχει όρεξη να διασκεδάσει και να δοκιμάσει νέες δραστηριότητες! Πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα προνομίων με επιπλέον προσφορές αποκλειστικά για την οικογένεια, το οποίο εμπλουτίζεται διαρκώς. Έτσι, γίνεται πιο εύκολο από ποτέ να οργανώσετε την τέλεια έξοδο τόσο για τα μικρά όσο και για τα μεγαλύτερα μέλη της. Για παράδειγμα, με 2+2 εισιτήρια στο σινεμά έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε τις αγαπημένες σας ταινίες στην μεγάλη οθόνη, ακόμη και τα Σαββατοκύριακα. Μπορείτε να πάρετε ιδέες για ακόμη μερικές διασκεδαστικές και οικονομικές προτάσεις που αφορούν σε γενικές αγορές, διασκέδαση, εστίαση, μετακινήσεις εδώ.

Για να απολαύσετε στιγμές με τους δικούς σας, αρκεί να κλείσετε για λίγο το κινητό. Άλλωστε, όταν η παραπάνω φράση λέγεται από μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες κινητής τηλεφωνίας στο πλαίσιο της ανατρεπτικής της καμπάνιας, αποκτά άλλη βαρύτητα. Δοκιμάστε να αφήσετε για λίγο τα smartphones στην άκρη καθημερινά. Θα δείτε ότι η καλύτερη σύνδεση είναι αυτή της οικογένειας!

Πηγή: CNN Greece

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου