Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2016

Θεσσαλονίκη: European BEST Engineering Competition

Είσαι φοιτητής και ψάχνεις μια νέα περιπέτεια μηχανικής; Θέλεις επιτέλους να εφαρμόσεις τις γνώσεις που παίρνεις από τη σχολή σου, να δημιουργήσεις και να εξελιχθείς; Θέλεις να λύσεις ένα πραγματικό πρόβλημα μηχανικών;

Ο τοπικός γύρος του EBEC έφτασε και σε περιμένει!

Το European BEST Engineering Competition είναι ο μεγαλύτερος φοιτητικός διαγωνισμός μηχανικών και διοργανώνεται σε τοπικό, Εθνικό και Πανευρωπαϊκό επίπεδο. Μπορείς να διαγωνιστείς σε μια από τις δύο κατηγορίες του διαγωνισμού σε ομάδες των τεσσάρων ατόμων.

1. Τeam Design (17/12/2016): πρόκειται για την επίλυση ενός τεχνικού προβλήματος με τη δημιουργία μιας κατασκευής από απλά υλικά μέσα σε ένα προκαθορισμένο χρονικό διάστημα, η οποία πρέπει να καλύπτει συγκεκριμένες προδιαγραφές

2. Case Study (18/12/2016): πρόκειται για την ανάλυση και επίλυση ενός προβλήματος βελτιστοποίησης και την ανάπτυξη υποθετικών λύσεων, χρησιμοποιώντας τις πληροφορίες που παρέχονται κατά την έναρξη του διαγωνισμού.

Εάν η ομάδα σου κερδίσει, θα λάβει αυτόματα μέρος στον εθνικό διαγωνισμό (EBEC Greece), που θα λάβει χώρα στην Αθήνα, όπου θα διαγωνιστεί για την πρώτη θέση, που οδηγεί στον Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό Μηχανικής (EBEC Final) που θα διεξαχθεί στο Brno της Τσεχίας το καλοκαίρι του 2017.

Είσαι έτοιμος γι’ αυτή την πρόκληση;

Κάνε εγγραφή στο site του BEST εδώ: best.eu.org/account/registration
και συμπλήρωσε την αίτηση σου μέχρι τις 09/12: best.eu.org/event/localDetails.jsp?event=820rxgh

Πηγή: Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου