Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2016

Ασθενείς υπερήρωες

Στο παιχνίδι «θάρρος ή αλήθεια» φαίνεται πως κάποια παιδιά επιλέγουν και τα δύο. Ο λόγος για το Καναδέζικο Νοσοκομειακό Ίδρυμα SickKids, το οποίο επιχειρεί να ανατρέψει τα κλισέ γύρω από το συναισθηματικό φορτίο που «βαραίνει» τα ασθενή παιδιά και να αναδείξει τη δυναμικότητά τους. Το ίδρυμα μας συστήνει τους ήρωες, οι οποίοι όχι μόνο δεν είναι στο περιθώριο, αλλά συντάσσουν την πρώτη γραμμή στον αγώνα για τη ζωή.



Ντυμένοι ιππότες, γνωστοί υπερήρωες και στρατιώτες οι νεαροί πολεμιστές μετατρέπουν δημιουργικά το περιβάλλον νοσηλείας σε ένα πεδίο μάχης. Οι πρωταγωνιστές είναι υφιστάμενοι ή παλιοί ασθενείς οι οποίοι έχουν υποστηριχθεί από το SickKids. Και όπως φαίνεται έχουν ένα κοινό στόχο: να νικήσουν!

Η καμπάνια ευαισθητοποίησης και ανεύρεσης πόρων δημιουργήθηκε από το γραφείο Cossette και σκηνοθετήθηκε από τον Mark Zibert. Με την υπογραφή «SickKids VS Undeniable», οι δημιουργοί επιθυμούν να υπογραμμίσουν στο «VS» (ακρώνυμο του λατινικού versus) την πυγμή των παιδιών απέναντι στην ασθένεια και επικεντρώνονται στο μήνυμα ότι «η ασθένεια δεν είναι αδυναμία». Έξυπνη και άρτια σεναριακά καμπάνια στην οποία ευχόμαστε να επιτύχει το στόχο της.

Πηγή: AthensVoice

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου