Τρίτη 19 Μαΐου 2015

Ολες οι οδηγίες για την εισαγωγή σε Πρότυπα και Πειραματικά σχολεία

Στις 22 Μαίου ξεκινά η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για εισαγωγή μαθητών στα Πρότυπα και Πειραματικά σχολεία όλων των βαθμίδων, ανακοίνωσε η διοικούσα επιτροπή των σχολείων αυτών. 

Πώς θα κάνω το παιδί μου δραστήριο;

του Νικόλα Γεωργιακώδη 

Ακούμε και διαβάζουμε συχνά για τις επιπτώσεις της παχυσαρκίας και της καθιστικής ζωής στην υγεία. Όμως, αυτό που ελάχιστες φορές θα ακούσουμε είναι να κατηγορούνται ή να αποδίδονται ευθύνες στους γονείς των ανθρώπων οι οποίοι αντιμετωπίζουν πρόβλημα με το βάρος τους. 

Μαθήματα σωστής συμπεριφοράς των παιδιών κάτω από τον ήλιο

Όλοι γνωρίζουμε ότι το δέρμα των βρεφών και των παιδιών είναι πιο λεπτό και πιο ευαίσθητο από το δικό μας, με αποτέλεσμα τα παιδιά και τα βρέφη είναι ιδιαίτερα ευάλωτα στις ακτίνες UV. H La Roche-Posay στον ειδικό ιστότοπο που έχει δημιουργήσει για την ενημέρωση σχετικά με την πρόληψη του καρκίνου του δέρματος εξηγεί ότι το 35% των καρκίνων του δέρματος στην πραγματικότητα δημιουργούνται από μια προϋπάρχουσα ελιά*, είναι επομένως πολύ σημαντικό τα παιδιά και οι έφηβοι να προστατεύονται αποτελεσματικά από τον ήλιο για να ελαχιστοποιηθεί η εμφάνιση νέων ελιών που μπορεί να προκαλέσουν καρκίνο του δέρματος στο μέλλον. 

Εκδήλωση: The Crafts Circus Bazaar

Σας καλωσορίζουμε στο The Crafts Circus Bazaar, την Κυριακή 24 Μαΐου 2015 στο BLOCK33 (26ης Οκτωβρίου 33)
Μια μέρα δημιουργικότητας, με open market από 60 δημιουργούς, παιδικά εργαστήρια  και παιχνίδια, παρουσιάσεις, ακροβατικά, μουσική και καφεδάκι στην αυλή! Επιδιώκουμε να προβάλλουμε την δημιουργική κοινότητα της πόλης, την διασκέδαση μικρών και μεγάλων και να περάσουμε μια ανέμελη, πολύχρωμη Κυριακή!