Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012

Το Βερολίνο κερδίζει το «Access City Award» 2013, βραβείο της φιλικής προς τα άτομα με αναπηρία πόλης!

Βρυξέλλες, 3 Δεκεμβρίου 2012 – Σήμερα, η αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Viviane Reding έδωσε στην πόλη του Βερολίνου το βραβείο «Access City Award» για το 2013. Το βραβείο απονεμήθηκε σε αναγνώριση της ευρείας και στρατηγικής προσέγγισης του Βερολίνου για τη δημιουργία μιας φιλικής για όλους πόλης. Το βραβείο διοργανώνεται από την Επιτροπή από κοινού με το Ευρωπαϊκό φόρουμ των ατόμων με αναπηρία (EDF) και ανακοινώθηκε επ'ευκαιρία της ετήσιας διάσκεψης που πραγματοποιήθηκε στις Βρυξέλλες στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής ημέρας των ατόμων με αναπηρία. Το βραβείο στοχεύει να παροτρύνει τις πόλεις να ανταλλάξουν τις εμπειρίες τους και να βελτιώσουν την προσβασιμότητα προς όφελος όλων.

Χριστουγεννιάτικες δράσεις της "Αμυμώνης - Θεσσαλονίκης"

Αγαπητές/οί φίλες/οι,

Θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι το πρόγραμμα δράσεων του Συλλόγου μας για τη χριστουγεννιάτικη περίοδο, σχεδιάζεται ως εξής:

Αγώνες επίδειξης αντισφαίρισης με αμαξίδιο

Ο Όμιλος Aντισφαίρισης Πετρούπολης διοργανώνει αγώνες επίδειξης αντισφαίρισης με αμαξίδιο, σήμερα, 8 Δεκεμβρίου, στις 14:30 στις δημοτικές εγκαταστάσεις του ομίλου. Διαβάστε περισσότερα εδώ

Αστερόκοσμος

Ο πιο εντυπωσιακός Αστερόκοσμος, μία πρωτότυπη εορταστική πρόταση με τα πιο υπέροχα παιχνίδια, σας καλεί από τις 8 Δεκεμβρίου 2012 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης για να φωτίσουμε μαζί την πόλη των Χριστουγέννων.