Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2012

Καταγραφή προβλημάτων Κωφών- Βαρηκόων στα ΚΕΠΑ


Η Ομοσπονδία Κωφών Ελλάδος επιθυμεί να καταγράψει όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Κωφοί - Βαρήκοοι στα ΚΕ.Π.Α. της Χώρας. Όσοι ενδιαφέρεστε να αναφέρετε το πρόβλημα σας μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Ομ.κ.Ε. στο oovoo: omke στις συγκεκριμένες μέρες και ώρες (Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 7-8 μ.μ & Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 11-12π.μ. & Σάββατο 3 Νοεμβρίου 11-12π.μ.). Η Προθεσμία για την υποβολή προβλήματος είναι έως 5 Νοεμβρίου το πρωί.
Πηγή: vimeo

«Με λένε Στέλιο»

Ένα νέο ντοκιμαντέρ του Γιάννη Κασπίρη με θέμα τη ζωή του Στέλιου Κυμπουρόπουλου, απόφοιτο της Ιατρικής Αθηνών, θα μεταδοθεί στις 4 Νοεμβρίου , και στις 12 το μεσημέρι, στην «ΤΑΙΝΙΟΘΗΚΗ της ΕΛΛΑΔΑΣ».

Ψήφισαν να μη δεχθούν "τσιγγανάκια" στο σχολείο τους!

Συνάντηση με τον διευθυντή σπουδών του υπουργείου Παιδείας έχουν αυτή την ώρα οι διευθυντές του 7ου και 10ου Δημοτικού σχολείου Χαλανδρίου, κκ Γιώργος Κυριαζόπουλος και Γιάννης Κοσμόπουλος, μετά την απόφαση του Συλλόγου γονέων και κηδεμόνων να μη γίνονται δεκτά στα εν λόγω σχολεία παιδάκια Ρομά.

Δωρεάν οφθαλμολογικές εξετάσεις στη Θεσσαλονίκη

Δωρεάν προληπτικό έλεγχο για παθήσεις της ωχράς κηλίδας θα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν οι κάτοικοι της Θεσσαλονίκης στις 3 Νοεμβρίου στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, από τις 9:00-14:00, στο πλαίσιο της ημερίδας «Γιορτής όρασης». 

Βιβλίο: Η Κατ και η απίθανη γιαγιά της



Το κείμενο που ακολουθεί είναι της Ράνιας Μπουμπουρή, όπως δημοσιεύτηκε στο diastixo.gr 

Από τότε που θυμάται τον εαυτό της, η δωδεκάχρονη Κατ ζει με τη γιαγιά της. Οι γονείς της είναι ηθοποιοί. Πάλεψαν με τις γονικές τους υποχρεώσεις τον πρώτο καιρό, αλλά οι απαιτήσεις του επαγγέλματος και οι συνεχείς περιοδείες τούς απέτρεψαν απ’ το να μεγαλώσουν τη μικρή τους κόρη. Γι’ αυτό και την εμπιστεύτηκαν στα χέρια της γιαγιάς της.

Πανελλαδικός ταυτόχρονος θηλασμός

Στα πλαίσια του εορτασμού της Εβδομάδας Μητρικού Θηλασμού (1-7 Νοεμβρίου 2012), το Δίκτυο των Ομάδων Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας διοργανώνει την Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012 στις 11:00 π.μ., γιορτή για τον μητρικό θηλασμό.

Δωρεάν Εργαστήρια Κεραμικής για παιδιά

Το Κέντρο Μελέτης Νεώτερης Κεραμεικής – Ίδρυμα Oικ. Γ. Ψαρόπουλου με την ευγενική δωρεά του ιδρύματος Σταύρου Νιάρχου διοργανώνει δωρεάν εργαστήρια Κεραμικής για παιδιά 5-11 ετών.

Προβολή: Ο Θανάσης Γκότσης μιλά στον Αρκούδο