Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2011

Ενισχύστε το Κέντρο Αποκατάστασης Αναπήρων Παίδων Βούλας

Η Μη Κυβερνητική Οργάνωση «Babyfeat» διοργανώνει το πρώτο babyfeat bazaar, στον χώρο δημιουργικών δράσεων «Μικρές ιστορίες» (Δημητρακοπούλου 70, Κουκάκι), την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου από τις 10:00 μέχρι τις 17:00. Τα έσοδα του bazaar θα διατεθούν στο Κέντρο Αποκατάστασης Αναπήρων Παίδων Βούλας - ΚΑΑΠ (πρώην ΠΙΚΠΑ).

Έκθεση-διαγωνισμός ζωγραφικής και εικαστικών των σχολικών μονάδων Δ/θμιας Εκπ/σης Αχαΐας

Η Περιφερειακή Δ/νση Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπ/σης Δυτικής Ελλάδας σε συνεργασία με την ΣΤ΄ Εφορεία Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων διοργανώνει έκθεση-διαγωνισμό ζωγραφικής και εικαστικών έργων με θέμα «Ταξίδι στην Αρχαία Αχαΐα». 
 

Αξιολόγηση των μαθητών στα νέα διδακτικά αντικείμενα στα σχολεία με Ενιαίο Αναμορφωμένο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα (ΕΑΕΠ)

Εγκύκλιο σχετικά με τηνη αξιολόγηση των μαθητών στα νέα διδακτικά αντικείμενα στα σχολεία με Ενιαίο Αναμορφωμένο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα (ΕΑΕΠ) , εξέδωσε το υπ. Παιδείας.
ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΓΚΥΚΛΙΟ ΚΑΝΕΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ
 
Πηγή: esos 

Οι μικροί θεατές που έγιναν γονείς

Περίπου τέσσερις δεκαετίες μετά την πρεμιέρα του «Οδυσσεβάχ» (1981) και της «Ντενεκεδούπολης» (1975), το θέατρο «Πόρτα» και η Παιδική Σκηνή του ΚΘΒΕ, αντιστοίχως, ξυπνούν τις αναμνήσεις σε όλους εκείνους που ως παιδιά παρακολούθησαν τότε τις παραστάσεις και ως γονείς σήμερα επιλέγουν να τις ξαναδούν μαζί με τα παιδιά τους.

Για εφήβους που διαβάζουν

Το www.i-read.i-teen.gr είναι ένα site που έχουν δημιουργήσει οι Εκδόσεις Πατάκη αποκλειστικά για εφήβους και νέους, το οποίο αναφέρεται στο εφηβικό – νεανικό βιβλίο. Η παρουσίαση κάθε βιβλίου περιλαμβάνει μια εκτενή περίληψη, μια σύντομη αναφορά στους ήρωες και στα δυνατά σημεία του, ένα χαρακτηριστικό απόσπασμά του καθώς και κριτικές, βραβεία, συνεντεύξεις του συγγραφέα και βιογραφικό του.

1ος Διαδικτυακός Τηλεμαραθώνιος Αγάπης για την Εταιρεία Σπαστικών Βορείου Ελλάδος

Την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011 η Inventics γιορτάζει τα 11 χρόνια δημιουργίας, διοργανώνοντας τον 1ο Διαδικτυακό Τηλεμαραθώνιο Αγάπης για την Εταιρεία Σπαστικών Βορείου Ελλάδος.