Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2011

Sitia Open 2011 - Wheelchair tennis

Ολοκληρώθηκε σήμερα το διεθνές τουρνουά τέννις με αμαξίδιο (wheelchair tennis) - Sitia Open 2011 - ITF 3 Series. Την Ελλάδα εκπροσώπησαν οι Γιώργος Λαζαρίδης, Στέφανος Διαμαντής, Επαμεινώνδας Σταμάτης, Κωνσταντίνος Βαζούρας, Αριστομένης Νικολόπουλος. Δείτε φωτογραφίες από τη διοργάνωση εδώ.

Επαγγελματικά δώρα & ευχετήριες κάρτες από Το Χαμόγελο του Παιδιού

Για να συνεχίσει «Το Χαμόγελο του Παιδιού» να παρέχει καθημερινά, πανελλαδικά, 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, αποτελεσματικά και ποιοτικά υπηρεσίες σε παιδιά και οικογένειες που έχουν την οποιαδήποτε ανάγκη στη χώρα μας.

Aπό τώρα στην εφηβεία;

Tελευταία όλο και περισσότερα μικρά παιδιά, συνήθως κορίτσια, με σημάδια πρόωρης ανάπτυξης επισκέπτονται παιδοενδοκρινολόγους. Περίπου δέκα τέτοια περιστατικά την ημέρα εξετάζονται στο ενδοκρινολογικό τμήμα του Nοσοκομείου Παίδων «Aγλαΐας Kυριακού». Oι γονείς μόλις προσέξουν κάτι «παράξενο» στο ρυθμό ανάπτυξης των παιδιών τους, σπεύδουν στον ειδικό. Kαι πολύ σωστά, αφού η εμφάνιση εφηβικών αλλαγών σε ένα παιδί μικρότερο των 8 ετών συχνά χρειάζεται θεραπεία.
Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου της Μαρίας Βλαχοπούλου στο vita.

Σεμινάρια φωτογραφίας από το Κέντρο Δημιουργικής Φωτογραφίας

Πηγή: thrakinea

Κύμα φυγής μαθητών από ιδιωτικά σχολεία

Μείωση μαθητών, αύξηση των επισφαλειών, αγωνία για το εάν οι γονείς θα μπορούν να είναι συνεπείς στις δόσεις των διδάκτρων σκιαγραφούν το τοπίο στα ιδιωτικά σχολεία, περίπου ένα μήνα μετά την έναρξη της σχολικής χρονιάς. «Εάν δεν ήταν οι καταλήψεις των δημόσιων σχολείων, η πτώση στις εγγραφές των ιδιωτικών σχολείων θα ήταν πολύ μεγαλύτερη», συνοψίζει μιλώντας στην «Κ», ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ελλάδος (ΟΙΕΛΕ) κ. Μιχάλης Κουρουτός καταδεικνύοντας τη φυγή μαθητών που καταγράφεται φέτος από τα ιδιωτικά σχολεία, η οποία κατά περίπτωση φτάνει έως και το 50%. Βέβαια, περισσότερο έχουν πληγεί τα ιδιωτικά σχολεία στις ασθενέστερες οικονομικά περιοχές, όμως η κρίση δεν άφησε κανέναν αλώβητο.

Προβολή: Μίλα μου για μήλα