Τετάρτη 19 Μαΐου 2010

1ο Πανελλήνιο Κάμπινγκ Νεολαίας Κωφών

Αγαπητοί Νέοι/-ες,
με ιδιαίτερη χαρά σάς ανακοινώνουμε ότι, περά από το ατυχές γεγονός πέρσι που δεν μας επέτρεψε να πραγματοποιήσουμε το Πανελλήνιο Κάμπινγκ αλλά αυτό μας έδωσε το κίνητρο να διοργανώσουμε ένα καλύτερο 1ο Πανελλήνιο Κάμπινγκ Νεολαίας Κωφών στις 19-25/7/2010 με τον τίτλο «Ένα ταξίδι προς την Ενδυνάμωση και Αφύπνιση: Πάμε ΝΕΟΛΑΙΑ!», στο οποίο μπορούν να συμμετάσχουν Κωφοί-Βαρήκοοι ηλικίας 18-30 ετών από όλη την Ελλάδα.
Τι είναι Deafhood; Τι σημαίνει Ομαδική Εργασία; Τι γίνεται ακριβώς στην Ευρωπαϊκή Ένωση Κωφών; Σε τι συνίσταται η Κουλτούρα των Κωφών; Ποια είναι η Τέχνη των Κωφών; Τι κινητοποιήσεις Κωφών υπάρχουν στον κόσμο; Τι γίνεται στα Παγκόσμια και Ευρωπαϊκά Κάμπινγκ Νεολαίας Κωφών; Ελάτε όλοι να μάθουμε παρέα και να ζήσουμε ένα διαφορετικό καλοκαίρι.

Το Πανελλήνιο Κάμπινγκ θα διεξαχθεί στην Κρήτη, μια πράσινη τοποθεσία κοντά στο Ρέθυμνο και στην θάλασσα, σε έναν κατασκηνωτικό χώρο. Το μέρος αυτό διαθέτει: 1) δωμάτια, 2) αθλητικές εγκαταστάσεις (γήπεδα, βόλεϊ, μπάσκετ κ.ά.), 3) τραπεζαρία, 5) ντους κ.τ.λ.

Το κόστος συμμετοχής είναι 200€ ανά άτομο. Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται:

1. Οι μετακινήσεις με πούλμαν ή πλοίο 
2. Διαμονή (για 6 νύχτες)
3. Πλήρης διατροφή 
4. Διαλέξεις
5. Workshops – Μίνι Ομαδικές Εργασίες
6. Μονοήμερη εκδρομή στη φύση και στη θάλασσα
7. Δραστηριότητες (π.χ. ποδηλασία, κολύμπι, πεζοπορία κ.ά.)
8. Πολλά προγράμματα ψυχαγωγίας
9. Μπάρμπεκιου
10. Εξορμήσεις στο Ρέθυμνο και στην Θάλασσα
11. Water Park (Νεροτσουλήθρες)

Σας περιμένουμε όλους να ζήσουμε αυτή την πρωτόγνωρη εμπειρία μέσα στο πράσινο και φιλικό περιβάλλον με σωματικές και πνευματικές δραστηριότητες που θα συμβάλουν στην προσωπική μας ανάπτυξη.

Παρακάτω θα βρείτε συνημμένα το προσωρινό πρόγραμμα και την αίτηση συμμετοχής για το 1ο Πανελλήνιο Κάμπινγκ Νεολαίας Κωφών Ελλάδος. Η προθεσμία υποβολής της αίτησης λήγει στις 20 Ιούνιου 2010 και μπορείτε να τη στείλετε είτε στο e-mail hdyc07@gmail.com είτε στο φαξ 210-5233968. 

Όπως γνωρίζετε, ο αριθμός των ενδιαφερομένων είναι αρκετά μεγάλος, γι’ αυτό θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Με φιλικούς χαιρετισμούς
η Επιτροπή Νεολαίας Ομ.Κ.Ε.

(από αναρτημένη εκδήλωση στην ιστοσελίδα facebook)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου